لیست اختراعات محمد رمضانی کپورچالی
زعفران (Crocus sativus L.) گياهي علفي، چندساله و متعلق به خانواده¬ي زنبقيان (Iridaceae) است. رويشگاه اوليه¬ي زعفران در ايران در دامنه¬ي كوه¬هاي زاگرس و به ويژه ناحيه¬ي الوند مي باشد. اين گياه به عنوان گران¬ترين ادويه در جهان شناخته مي¬شود. در طي سال هاي اخير بيماري پوسيدگي بنه، غلاف و برگ در مزارع زعفران استانهاي خراسان رضوي و جنوبي گسترش زيادي يافته است. مهمترين روش مديريت اين بيماري استفاده از بنه هاي سالم و عاري از باكتري مي باشد. با توجه به هزينه بر بودن روش هاي مرسوم، توليد كيت تشخيص سرولوژيكي اختصاصي بيماري پوسيدگي بنه زعفران مي¬تواند در شناسايي محصولات آلوده مورد استفاده قرار گيرد. براي اين منظور جداسازي باكتري از نمونه هاي گياهي آلوده صورت پذيرفته و پس از تهيه كشت خالص اين باكتري، از سلول هاي كشته شده و فيكس شده باكتري B. gladioli براي ايمنيزايي خرگوش و توليد آنتيبادي اختصاصي باكتري استفاده مي¬شود. خالص سازي ايمونوگلوبولين از سرم انجام گرفته و با آنزيم آلكالين فسفاتاز نشاندار مي¬شود. شناسايي نمونه¬هاي گياهي آلوده با استفاده از آنتي بادي تهيه شده در اين فرايند با روش الايزا و دات بلات صورت مي¬پذيرد. نتايج حاصله حاكي از كاركرد موثر و دقيق اين فرايند براي شناسايي بيماري در نمونه¬هاي گياهي مي¬باشد. The production process of the diagnostic kit of Burkholderia gladioli bacteria, the cause of saffron stem and shoot rot
موارد یافت شده: 1